Vacature Lasser

Locatie: Ridderkerk

Afdeling: Fabricage

Dienstverband: Fulltime (40 uur per week)

 

Gezocht: Lasser

InterDam opent deuren!
Duurzaamheid, veiligheid, productontwikkeling, opleiding en training staan voorop binnen InterDam. Of het nu de engineering, productie, sales/marketing of werkvoorbereiding is. Bij InterDam gebeurt het samen, waar professionals worden gewaardeerd en de ruimte hebben zich te kunnen ontplooien.
Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste en actieve medewerker die voor zijn werk staat! Je bent representatief en communicatief vaardig en streeft naar een kwalitatief eindproduct.

Je hebt ervaring met lassen van RVS, gegalvaniseerd staal met zowel TIG als MIG/MAG. Uiteraard kun je tekeningen lezen en deze samen met een team vertalen naar eindproducten.

In de werkplaats komen de disciplines van InterDam samen. De projecten zitten op dat moment in de afrondende fase en jij bent samen met het team verantwoordelijk voor de fabricage van onze producten die worden getransporteerd naar projecten over de hele wereld.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van deuren doormiddel van TIG en MIG/MAG lassen en het na bewerken van de lassen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de werkzaamheden volgens de tekeningen en aanvullende eisenpakket uitgevoerd worden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van je eigen werkplek en houd je hierbij aan de wettelijk gestelde veiligheidsregels.

De bedrijfscultuur kan worden omschreven als enthousiast gedreven, waarbij werk en plezier prima samengaan in een cultuur die gericht is op een nauwe samenwerking met collega’s, klanten en toeleveranciers voor een optimaal resultaat. Oftewel ‘niet lullen maar poetsen’.
Wat zoeken we?
Een lasser met oog voor detail! Je bent flexibel en vindt het leuk om in een team aan onze internationale projecten te werken. Jij stroopt graag je mouwen op en gaat met ons de uitdaging aan. Verder ben je:

– Technisch opgeleid met passie voor techniek.
– Hebt ruime ervaring en kennis van MIG/MAG en TIG lassen
– Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke omgeving
– Goede beheersing van de Nederlandse taal.
– Je bent Enthousiast en leergiering.
– In bezit van VCA en Heftruckcertificaat.
– Service en klantgerichte instelling.

Wie zijn wij?
InterDam is een jonge organisatie, opgericht in 2007 en ontwerpt en produceert brand- en explosiewerende deuren, wandsystemen en ramen voor olie-, gas- en windprojecten on- en offshore. Al onze producten zijn volledig getest en gecertificeerd en voldoen aan de hoogste standaarden.
Met circa 40 medewerkers leveren wij vanuit Ridderkerk onze eigen producten wereldwijd. De afgelopen 10 jaar heeft InterDam een zeer sterke positie opgebouwd in de markt, welke we de komende jaren met een groeiend team verder uit willen breiden.
Wat hebben wij je te bieden?
InterDam opent deuren. Je komt te werken in een ambitieus en leuk team met het gezamenlijke doel om InterDam verder te laten groeien. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden (cao Metalektro).
Herken jij je in bovenstaande?
Open de deur bij InterDam en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega wil worden!
Mail, bel of app met onze Recruiteer Malou Muller via 06 18 19 02 84 of hr@interdam.com
Toch meer op zoek naar een andere baan? Bekijk al onze vacatures!