Projectmanager

Locatie: Ridderkerk

Afdeling: Engineering

Dienstverband: Fulltime (40 uur per week)

Opleidingsniveau: HBO

 

InterDam is op zoek naar een

Projectmanager

InterDam
Wij zijn een jonge enthousiaste organisatie, opgericht in 2007. Wij zijn dé internationale specialist op het gebied van passieve brand- en explosiewerende deuren, wandsystemen en ramen, Onze projecten zijn zowel up- als downstream en deze voldoen aan alle relevante wet en regelgeving.
Hoe ziet je werkdag eruit als project manager bij InterDam?
In de ochtend weet je nog niet wat je in de middag gerealiseerd hebt, uiteraard heb je een planning en een vaste werkstructuur, maar door de dynamische omgeving en de gevraagde flexibiliteit vanuit de opdrachtgever is geen dag hetzelfde.

Met elkaar zoek je naar technische en organisatorische oplossingen om de gevraagde deadlines te realiseren. Regelmatig werken wij met nieuwe producten uit gedurende de uitvoering van een project. Dit noemen we ook wel Research & Development (R&D)

Als ervaren project manager weet je als geen ander hoe belangrijk het is om vooruit te denken, zowel op de lange als op de kortere termijn en ben je in staat je organiserende vaardigheden toe te passen. Je houdt je bezig met het budget, planning, waarborgt de kwaliteit en bent tevens voorzitter van project vergaderingen.

Als projectmanager bij InterDam is het van belang dat je algemene kennis hebt van stalen gevels, daken, ramen en deuren. Ook ben je bekend met de verschillende plaatmaterialen, lasmethodieken en verspande bewerking methodieken.

Wat verwachten we van jou?

  • HBO werk- en denk niveau
  • Minimaal 4 jaar werkervaring, met voorkeur in een vergelijkbare functie in de metaalbranche
  • Ervaring met het controleren van tekening in diverse programma’s
  • Bouwfysische kennis
  • Klantgericht instelling waarin je net dat stapje extra doet voor de klant
  • Verantwoordelijkheden kunnen nemen
  • Spreken van de Nederlandse en Engelse taal
Wat bieden we jou?
Naast een ambitieus en leuke werkplek bieden we je goede arbeidsvoorwaarden die volgens de Metalektro CAO zijn vastgelegd en mag je rekenen op een marktconform salaris. Daarnaast zullen een lease auto en de benodigde devices je helpen om je functie goed uit te kunnen voeren. We bieden we je een veelzijdige functie waarbij je veel verantwoordelijkheden hebt en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Ook wordt er gedacht aan je pensioen en zijn de collectieve verzekeringen voor je geregeld.
Herken jij je in bovenstaande?
Open de deur bij InterDam en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega wil worden!
Mail, bel of app met onze Recruiteer Malou Muller via 06 18 19 02 84 of hr@interdam.com
Toch meer op zoek naar een andere baan? Bekijk al onze vacatures!