Marketing medewerker

Locatie: Ridderkerk

Afdeling: Sales

Dienstverband: Fulltime (40 uur)

Opleidingsniveau: HBO

gezocht:

Creatieve collega die ons op de kaart zet

Werken bij InterDam opent de deur naar een veilige wereld!

Ben jij de Marketing medewerker die wij zoeken?
Als Marketing medewerker bij InterDam draag je bij aan het ontwikkelen en uitvoeren van onze strategie om onze producten (op vernieuwende wijze) onder de aandacht te brengen. Je draagt zorg voor alle marketing-gerelateerde werkzaamheden, zoals het opmaken van presentaties, datasheets en brochures en bewaakt de InterDam huisstijl en documenten. Dit doe je in Indesign, Photoshop en Illustrator.

Daarnaast vergroot je onze naamsbekendheid door proactief de website en Social Media bij te houden en hierop analyses uit te voeren. Als Marketing medewerker speel je een cruciale rol bij de vertegenwoordiging van InterDam op (internationale) beurzen; zo breng je relevante beurzen in kaart, verzorg je de inschrijvingen, maak je beursplannen, ontwerp je de stand in Indesign en verzorg je publicaties en persberichten rondom de beurs. Ook ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van onze relatieportefeuille.

Je maakt deel uit van het Sales team, waardoor je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de markt waar jij als Marketing medewerker op in kunt spelen. Je rapporteert aan de Tender manager.


Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • 1 tot 3 jaar werkervaring in de richting van Marketing/Communicatie (mag ook opgedaan zijn tijdens stage);
  • Ervaring met Indesign, Photoshop en Illustrator;
  • Service- en klantgerichte instelling;
  • Teamplayer en zelfstartend;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Secuur, accuraat en representatief;
  • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wie zijn wij?
InterDam is een jonge organisatie, opgericht in 2007 en ontwerpt en produceert brand- en explosiewerende deuren, wandsystemen en ramen voor olie-, gas- en windprojecten on- en offshore. Al onze producten zijn volledig getest en gecertificeerd en voldoen aan de hoogste standaarden.

Met circa 40 medewerkers leveren wij vanuit Ridderkerk onze eigen producten wereldwijd. De afgelopen 10 jaar heeft InterDam een zeer sterke positie opgebouwd in de markt, welke we de komende jaren met een groeiend team verder uit willen breiden.

Wat hebben wij je te bieden?
We bieden je naast een ambitieus en leuk team en goede arbeidsvoorwaarden (cao Metalektro) de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een snelgroeiende, internationale onderneming.

Zijn wij een match?
Maak je interesse kenbaar door je CV, motivatiebrief en portfolio te mailen naar hr@interdam.com, ter attentie van Francesca Borst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Toch meer op zoek naar een andere baan? Bekijk al onze vacatures!